OBAVIJEST HRVATSKOG ŠPORTSKO RIBOLOVNOG SAVEZA

By In Lige, Novosti On 04 svibnja, 2020

Poštovani,
U situaciji u kojoj se trenutno nalazimo teško je predvidjeti što nas očekuje u budućnosti, te se ne mogu donesti odluke za dulji period. Naime mjere i odluke koje su još uvijek na snazi ne dozvoljavaju obavljanje sportskih natjecanja, te nema točnih naznaka do kada će iste važiti. Sva natjecanja u organizaciji Hrvatskog športsko ribolovnog saveza su još uvijek do daljnjega otkazana. U vidu toga otkazane su sve lige, kupovi županija, zona i ostalih natjecanja u organizaciji HŠRS-a. Također je svjetska federacija (Fipsed) donesla odluku o otkazivanju ili odgađanju svjetskih i europskih prvenstava. Određena svjetska prvenstva su otkazana za ovu godinu, a za preostala će se odlučiti 15.05. na sastanku Fipsed organizacije. Odluka o otkazivanju Fipsed natjecanja

Vlada Republike Hrvatske je najavila popuštanje mjera koje su trenutno na snazi, a Tijela Hrvatskog športsko ribolovnog saveza će shodno tome donesti odluke o natjecanjima u organizaciji saveza, mogućnosti početka prvenstva, zamjenskih termina, održavanju kupa županija, zona, kupa HŠRS i ostalih natjecanja.
Također, za sada nismo u mogućnosti organizirati skupove, polaganja za ribičke i ribočuvarske ispite, te će se isti odvijati tek kada mjere koje su na snazi i epidemiološka situacija budu povoljne. (Vlada najavljuje smanjenje mjera i mogućnost okupljanja do 10 osoba, što bi dalo mogućnost odvijanja polaganja u manjim grupama).
Hrvatski športsko ribolovni savez neće donositi nikakve odluke samovoljno i bez odobrenja Nacionalnog stožera civilne zaštite RH.
Rad ureda HŠRS je u vremenskom periodu od 08.00 do 13:00 h, a nakon toga se Dom sportova zatvara. Molimo stranke da sve upite, narudžbenice, dopise i obrasce dostavljaju putem pošte ili e-maila, te će isti biti obrađeni i odrađeni kao i do sada, te dostavljeni putem pošte.

Za sva ostala pitanja stojimo na raspolaganju.
Hrvatski športsko ribolovni savez
Trg Krešimira Ćosića 11