Tel: 01 309 11 37 hsrs@zg.t-com.hr

Menu
OBAVIJEST HRVATSKOG ŠPORTSKO RIBOLOVNOG SAVEZA

OBAVIJEST HRVATSKOG ŠPORTSKO RIBOLOVNOG SAVEZA

By In Lige, Novosti On 26 ožujka, 2020


S obzirom na to da postoji znatno povećan rizik od prijenosa KORONA VIRUSA, sukladno odlukama i preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, Hrvatski športsko ribolovni savez neće raditi do daljnjega kako bi se smanjila mogućnost širenja bolesti.
Molimo vas da pratite obavijesti Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i pridržavate se danih uputa, a sukladno donesenim mjerama Hrvatski športsko ribolovni savez će sa svojim radom početi čim će to biti moguće. Donošenju ovakve odluke pridonesla je i odluka Hrvatskog olimpijskog odbora da se je Dom sportova zatvaren do daljnjega. Još jednom apeliramo na sve ribolovkinje i ribolovce da se drže preporuka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske vezano uz borbu protiv virusa COVID-19 i provode odluke koje u ovoj situaciji mogu spasiti brojne živote.

Također slijedom odluka otkazujemo sva natjecanja, organizaciju ribolovnih i ribočuvarskih ispita, skupština i svih ostalih okupljanja u organizaciji HŠRS do daljnjega. Ukoliko se situacija sa pandemijom koronavirusa ne smiri, slijedit ćemo daljnje upute Stožera civilne zaštite RH, Vlade i HZJZ te postupati prema preporukama i naredbama.

https://www.hzjz.hr/sluzba-epidemiologija-zarazne-bolesti/koronavirus-najnovije-preporuke/

Hrvatski športsko ribolovni savez,
Trg Krešimira Ćosića 11
10 000 Zagreb
Mail saveza: hsrs@zg.t-com.hr